Webinár #1 – Hogyan működik a szoftverfejlesztés?

2021. október 14.

Facebook Live

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Webinár a szoftverfejlesztésről

Milyen kihívásokkal találkozhatsz?

A panelbeszélgetés résztvevőitől megtudhatod, hogy mit látnak belülről, és milyen tapasztalataik vannak a szoftverfejlesztés terén. 
Te mit látsz kihívásnak? Mit változtatnál?
Hozd el kérdéseidet a webináriumra és oszd meg velünk. Beszélgessünk a szoftverfejlesztésről!

Mik a csapattagok feladatai?

A szoftverfejlesztésben dolgozó csapatok és csapattagok ideális és mindennapi helyzetét fogjuk megvitatni. Találkozhatsz és kérdezhetsz a szoftvercégek különböző szerepköreiben dolgozó előadóitól. Megosztjuk, hogyan látják panelbeszélgetőink a csapatmunkát.

Hogyan működik egy csapat?

Ha a szoftverfejlesztésben dolgozol, vagy csak szeretnél elhelyezkedni, akkor csatlakozz a webináriumhoz, hogy megismerjed a szoftverfejlesztői csapatok működését. Meghívott szakértők megosztják tapasztalataikat, és néhány javaslatot is adnak a legjobb gyakorlatokról a hatékony csapatmunkáról.

Ismerd meg a panelbeszélgetés meghívottjait

Orsolya Belasitz

Belasitz Orsolya

Fullstack Software Engineer

Orsi tíz éves múlttal rendelkezik az IT területén. Sokrétű tapasztalatainak köszönhetően ma FullStack Software Engineer pozícióban dolgozik az Egyesült Királyságban. Korábban Új-Zélandon és Ausztráliában is szoftverfejlesztői feladatokat látott el.

Anna Bödecs

Bödecs Anna

Agile Coach / Scrum Master

Anna 4 éve kezdett IT területen dolgozni. Jelenleg az in-Depth szervezetfejlesztő- és tanácsadó cég csapatát színesíti. Több fejlesztő csapat mellett töltött be Scrum Master szerepet, illetve vezetőket és csapatokon átívelő célok elérését is támogatta, mint Agile Coach. Eredeti végzettsége pszichológus, ami mellett coaching és tréner képesítést szerzett. Érdeklődése középpontjában az áll, hogy az egyre komplexebb és gyorsabban változó világunkat hogyan lehet az együttműködés fejlesztésével kezelni.

Attila Érsek

Érsek Attila

Software Architect

Attila több mint 20 éve dolgozik a szoftverfejlesztés különböző területein. Célja a fejlesztő csapatok támogatása a megfelelő minták, gyakorlatok, és szabályok kialakításával a fenntartható és csak szükségesen komplex szoftverek készítésében.

Péter Földházi

Földházi Péter

Quality Architect

Péter 2006-ban kezdett el tesztelőként dolgozni, a DOTA nevű online játék tesztelői csapatában. Jelenleg az Egyesült Államokban dolgozik Quality Architectként, és az EPAM Systems ügyfeleinek nyújt tanácsadást tesztelés és annak automatizálási folyamataiban.

Tamás Senor

Senor Tamás

Engineering Manager

Tamás több mint 18 éve dolgozik informatika különböző területein. Célja a fejlesztők, csapatok és organizációk optimális működésének a kialakítása, támogatása. Jelenleg a Hearsay-nél dolgozik és számára elengedhetetlen, hogy a fejlesztők motiváltak legyenek és biztonságban érezzék magukat mind a csapatukban és az organizációjukban.

Marcell Vőneki

Vőneki Marcell

Product Owner

Marcell Product Owner-ként szerzett tapasztalatot különféle üzletágakban. Használta már a Waterfall, Agile és a SAFE project management módszertanokat. Jelenleg a Betsson Group-nál dolgozik.

Házigazdák

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Head of solidCode

Fias Petra

Fias Petra

Marketing Coordinator

solidCode webinár sorozat

Ez webinár sorozatunk első beszélgetése volt. Minden egyes részben egy-egy aktuális témát vizsgálunk meg különböző szakértők bevonásával.

Szeretnénk minél több érdekes témát felölelni, ezért ha van olyan téma, amelyről szívesen hallanál: