Webinár #2 – Képzések a szoftverfejlesztés területén

2022. április 6. 18:00

Facebook Live

Visszaszámlálás a webinárig

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Webinár a IT terület képzései mentén

Milyen oktatási lehetőségek vannak az IT területén?

Amennyiben szeretnél szoftverfejlesztéssel kapcsolatos munkát végezni, vagy még jobban szeretnéd kiszélesíteni a technológiai tudásodat akkor örömmel invitálunk téged a webináriunkra! Meghívottjaink hazai IT képzéssel foglalkozó cégek képviselői lesznek, akik betekintést nyújtanak a cégük által nyújtotta képzési lehetőségekbe.

Hogyan épülnek fel a képzések?

Panelbeszélgetőink áttekintést adnak, hogy hogyan épülnek fel az adott IT képzések. Megtudhatod, hogy miért érdemes számodra egy ilyen típusú oktatáson részt venni. Találkozhatsz és kérdezhetsz a különböző képző cégek képviselőitől.

Hogyan segítenek a tanfolyamok az elhelyezkedésben?

Megtudhatod, hogy az oktatás elvégzésével milyen elhelyezkedési alternatívák várnak rád. A webinár résztvevők ismertetik, hogy a szoftverfejlesztési vállalatoknak milyen elvárásai vannak és ezek elérésében hogyan segítenek a képzések.
Te melyik képzés iránt érdeklődsz? Milyen területen szeretnél munkát kapni?
Gyere el a webinárunkra és beszélgessünk együtt az IT képzésekről!

Ismerd meg a panelbeszélgetés meghívott cégeit és képviselőit

Codecool
   Bartók Réka

Bartók Réka

Training consultant

Csepely Krisztina

Csepely Krisztina

Student Recruitment & CS Manager

A Codecool több, mint egy bootcamp és sok tekintetben jobb, mint egy egyetem. Szakítunk a hagyományos tanítási módszerekkel, és közelebb hozzuk az oktatást a munkahelyi követelményekhez és kultúrához. Diákjaink életszerű projekteken, agilis környezetben tanulnak programozni, akár a nulláról. A képzés végén pedig állást kapnak 300+ vállalati partnerünk egyikénél. Egyéni tech készségeket fejlesztünk, és céges partnereink egyedi igényeire szabott át- és továbbképzési tréningeket tartunk. Azon dolgozunk, hogy hatékonyan csökkentsük a digitális munkaerőhiány mértékét, összekapcsolva a vállalatokat a piac legjobb junior tech szakembereivel.

   Szél Péter

Szél Péter

CTO / Vezető mentor

A Green Fox Academy 2015 októberében indította el képzéseit, ma már 3 országban – Magyarország, Csehország, Szlovákia – van jelen, több mint 1600 hallgató iratkozott be junior programozó képzéseire. Számos IT területre, így Back-end, Front-end, Full-Stack, Salesforce, ServiceNow platform fejlesztő és data engineer karrierútra készíti fel hallgatóit. Emellett számos egyedi programot indít: többek között rendszeresen tart vállalatok számára egyedi igényekre szabott képzéseket, 2020 óta az IBS-sel közösen IT és üzleti adatelemzés mesterképzést szervez, 2021-ben pedig a Google.org támogatásával megvalósuló INCO Academy – Work in Tech programjának keretében elindította a Hello IT! for Women kurzust.

Hargitai Zsolt

Hargitai Zsolt

Alapító / Képzési vezető

A TesterLab alapítói közel 20 éve foglalkoznak szoftverteszteléssel. Ez idő alatt számos közép- és nagyvállalati projektet zártunk le sikeresen, miközben saját tesztelői csapatot építettünk, sokrétű adatbázist hoztunk létre. A TesterLab emellett szoftvertesztelő oktatásokat is szervez, képzünk egyénileg manuális tesztelőket, teszt automatizálókat, teszt menedzsereket, segítjük a kezdőket az alapok elsajátításában, a profikat a szintlépésekben, illetve a cégeket, hogy megtalálják számukra ideális szakembereket.

Házigazdák

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Moderátor / solidCode alapító

Fias Petra

Fias Petra

Technikai / Marketing koordinátor

solidCode webinár sorozat

Ez webinár sorozatunk második beszélgetése. Az elsőt megtekintheted itt. Minden egyes részben egy-egy aktuális témát vizsgálunk meg különböző szakértők bevonásával.

Szeretnénk minél több érdekes témát felölelni, ezért ha van olyan téma, amelyről szívesen hallanál: